Je bekijkt nu Groeien als mens en als ondernemer? Verkrijg inzicht in jouw doen en laten!

Groeien als mens en als ondernemer? Verkrijg inzicht in jouw doen en laten!

Zet de volgende stap in jouw professionele handelen en maak in 2 uurtjes kennis met Human Being Management.

Op woensdag 20 april van 19:00 tot 21:00 uur organiseer ik een (gratis) informatieavond over Human Being Management en bespreek de kansen die jouw persoonlijk ontwikkeltraject jou als ondernemer verder brengt.

Aanmelden doe je door een persoonlijk bericht te sturen naar info@quanton.nl.

Waarom de HBM Ondernemersreis?

Als ondernemer bevind je je meestal in een zeer inspirerende en dynamische omgeving. Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. En met die veranderingen moet jij aan de slag. Je bent ooit gestart om jouw droom waar te gaan maken. Je bent op reis gegaan. Gedurende deze reis kom je jezelf tegen en loop je soms tegen je eigen grenzen aan. Het ondernemerschap is een persoonlijke ontwikkelreis die aandacht verdient. Het succes van je onderneming valt of staat voor een groot deel met wie jij bent.

De HBM Ondernemersreis

Dit is een persoonlijke-ontwikkeling-reis van vijf maanden met een maandelijks bijeenkomst. Niets zweverigs maar gebaseerd op jouw persoonlijke ACT-meting waarbij ik jouw natuurlijk talent en aangeleerd gedrag in beeld breng. In een maandelijkse bijeenkomst met circa 6 andere ondernemers bespreek jij jouw bevindingen en leer je van de opgedane kennis over jezelf.

Over Human Being Management (HBM)

Human Being Management (HBM) is een managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. De onbewuste aansturing van de individuele mens is de kern van HBM. Zicht krijgen op die aansturing is een proces dat serieuze aandacht vraagt. De basis van dit proces bestaat uit het doorlopen van vier stappen: zelfreflectie, bewustwording, beslisruimte en verantwoordelijkheid. Met elkaar vormen deze stappen de Circle of Change, waarbij de cirkel laat zien dat het hier een continu proces betreft.

Meer info of direct aanmelden!