Over Anton

Ik houd van gesprekken. Met vrienden, familie en kennissen, maar zeker ook zakelijk. Harmonie vind ik ontzettend belangrijk. Harmonie geeft rust. Vanuit harmonie leer je mensen beter begrijpen en durf je jezelf te zijn. En juist dan kun je beter communiceren en verbinding maken. Dat is precies waar ik mensen en organisaties mee wil helpen. Zodat ze écht met elkaar in contact kunnen komen.

Ik probeer de ander echt te zien. Zonder oordeel, met een open blik. En dat zorgt ervoor dat mensen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Dat mensen hun verhaal bij mij kwijt kunnen. Dat we samen een goed gesprek kunnen voeren.

Bij Anton staat zijn jarenlange ervaring centraal. Hij was adviseur, accountmanager en leidinggevende in de financiële sector en is een sterke gesprekspartner. Hij werkte ook als coach commerciële vaardigheden bij een groot landelijk accountants- en advieskantoor. Daarom weet hij als geen ander hoe je échte verbindingen legt. Of je nu manager bent of adviseur en of je weer in contact wilt komen met je team of juist met je klanten: Anton leert je hoe je dat doet. Op een manier die bij jou past.

Anton haalt mens en organisatie uit hun comfortzone. Je leert authentiek communiceren, waardoor de interne samenwerking én de klantrelaties van je organisatie sterk verbeteren en je organisatie kan groeien. Openheid, kwetsbaarheid, veiligheid en vertrouwen vormen daarbij de basis van ieder gesprek.

Wil jij ervaren wat Anton voor jou en je organisatie kan betekenen?