Je bekijkt nu De spiegel en de ontwikkeling van teamleiders

De spiegel en de ontwikkeling van teamleiders

Leuk om vanuit Quanton een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van de teamleiders bij Sidekix. Goed te zien hoe deze Udense organisatie investeert in zijn medewerkers.

Eén quote uit het artikel wil ik je niet onthouden:

Naast de lessen van de HAN hebben we ieder een persoonlijk coachtraject lopen bij Anton. In dit traject leer je meer over jezelf, waardoor je de lesstof van de HAN niet alleen beter begrijpt, maar ook sneller leert toe te passen op jezelf en je team. …. Ik leer veel nieuwe dingen die me helpen om een betere Teamleider te zijn. Ik stuur dagelijks zeven mensen aan die allemaal anders zijn. …. Je komt jezelf niet alleen in de lessen tegen, maar ook in het coachtraject met Anton Janssen. Soms sta ik echt versteld van de spiegel die me wordt voorgehouden. Dat zijn krachtige leermomenten.

Wil je verder lezen hoe je (middle) management kan ontwikkelen? Klik dan op de link in de 1e comment en ga naar het volledige artikel op de website van Sidekix.